اپل اپس از سال ۹۰ شروع به کار کرده و در راستای آموزش و اطلاع رسانی اپل به کاربران ایرانی خدمت رسانی کردیم
شما گوشی هوشمند خودتون رو اشتباه شارژ می کنید : بهترین روش های نحوه شارژ کردن درست گوشی های هوشمند در اپل اپس
بله همه ما میدونیم که گوشی هوشمندمون باتری بسیار بدی داره و یک روز هم دوام نمیاره.اما بیشتر این موضوع،مقصر خودمان هستیم چون روش صحیح شارژ کردن اون رو بلد نیستیم .
یک سایت معروف در این زمینه که خودشون رو دانشگاه باتری نامیده اند، برروی جزییات باتری های لیتیوم یونی گوشی های هوشمند امروزی تحقیق کرده اند. آنها اعلام کرده که این باتری های یم نقطه حساسی همانند استرسی که در انسان ها وجود داره را دارا می باشند که باعث صدمه زدن به باتری در طولانی مدت می شود.
اگر شما هم می خواهید از باتری دیوایستون به خوبی مراقبت کنید باید به چند نکته زیر دقت کنید و یکسری عادت همیشگی را دور بریزید.
مهم ترین: استفاده از کابل شارژ اورجینال و با کیفیت
معمولا وقتی گوشی هوشمند نو خرید می کنید طبیعتا کابل شارژ اورجینال داخلش وجود داره اما پس از مصرف مدتی بعد خوب شاید به هر دلیلی کابل خراب و کاربر به دنبال کابل جایگزین می رود . ولی از اون جایی که توی کشور ما جنس اورجینال قیمت بالایی داره و خیلی کمتر پیدا میشه کاربر شاید مجبور به خرید کابل های قلابی باشد که اینکار یعنی ضرر بیشتر و صدمه زدن به باتری گوشی ! به هیچ عنوان از کابل های قلابی استفاده نکنید
وقتی شارژ گوشی پر میشه، دیگه نباید به شارژ باشه
به گزارش از Battery University ، اگه موبایلتون رو وقتی شارژش پر میشه همینطور به برق رهایش کنید یا بطور مثال شب ها به شارژ وصل کنید و تا صبح به شارژ باشه، بزرگترین صدمه رو به باتری میزنه و جدا کردن گوشی درحال شارژ از برق مثل این میمونه که بعد از یک ورزش چند ساعته، ماهیچه های بدنتون نیاز به استراحت دارند و بهشون اجازه استراحت می دهید و جدا نکردن گوشی از برق مثل این است که بدون توقف در حال ورزش کردن هستید.

هیچوقت اجازه ندهید گوشیتون ۱۰۰درصد شارژ بشه ,
به گفته Battery University باتری های لیتیوم یونی نیازی به اینکه کامل شارژ بشوند را ندارند.این کار باعث افزایش حرارت و دمای باتری میشه که این خودش عامل مخربی برای باتری است.
البته باید ذکر کرد که در سالهای اخیر باتریهای هوشمندی تولید شدهاند که هنگامی که شارژ آن به ۱۰۰ درصد میرسد خود را از منبع برق قطع میکند که نشان دهنده این است که باتری روی ۱۰۰ نباید بماند پس بهتر است آنرا قبل از رسیدن به شارژ ۱۰۰ % از برق جدا کنید.

هرزمان که فرصتش را دارید، گوشی خود را به شارژ بزنید
اینطور به نظر می رسد که باتری های گوشی های هوشمند ما خیلی خوشحال می شوند اگر آنها را چندین بار در روز شارژ کنید تا آنکه یکبار از ۰ تا ۱۰۰ شارژ کنید. مثل این میمونه که به یک نفر در طول روز غذا بدین و علاوه بر اینکه نمی زارید احساس گشنگی بکنه، از آن طرف سیرش هم نمی کنید.
پس بهتره شارژ باتری گوشی را بین ۳۰ تا ۸۵ درصد نگه دارید. با این کار ممکن است باتری را در یک روز، چند بار بیشتر شارژ کنید اما مطمئن باشید نتیجه آن بهتر از این است که باتری شما از ۱۰۰ درصد به ۰ درصد برسد.
نگذاریم باتری داغ شود
در آخر نیز لازم به ذکر است باتری های آیفون بسیار به گرما حساس هستند و پیشنهاد می شود هنگام شارژ کردن باتری، قاب دیوایس را از آن جدا کنید تا گرما و حرارت خارج شود. همچنین اگر آیفونتون در برابر تابش نور خورشید باشد، آنرا در قاب قرار دهید تا از نور و گرما به دور باشد.
در پایین عکس گیف از منفجر شدن باتری رو ملاحظه می کنید !

خیلی عالی دمتون کرم
سلام.من گوشیم سامسونگ هست باتری لیتیوم-یونی ۲۶۰۰میلی امپر داره و میخواستم بدون الان بهترین نوع باتری که توی گوشی ها استفاده میشه چی هست؟
سلام دوست عزیز
اینجا سایت اپلی هست
عالی بود..
سلام. من از وقتی گوشیمو به ios 11 آپدیت کردم مصرف شارژم تقریبا ۲ برابر شده. میخواستم بدونم شما هم این مشکلو دارید؟
سلام دوست عزیز
مشکل باطری تو تمام نسخه های آی او اس ۱۱ عمومی هست
ولی آی او اس ۱۱.۱.۲ علمکرد بهتری داره
سلام
اینجا گفته نذارید داغ شه باتری ولی هات اسپات ک نیم ساعت روشن باشه باتری گوشیم انقد داغ میشه ک انگا میخاد منفجر شه فقطم هات اسپات اینجوریه :/
مال منم اینجوریه
برای خراب نشدن کابل اول شارژر رو به گوشی وصل کنید بعد به برق متصل کنید و برای قطع کردن هم اول از برق بکشید بعد از چند ثانیه شارژر رو از گوشی جدا کنید. اینطوری هرگز شارژر های آیفون دچار سوختگی های ریز نوک شارژر نمیشه
سلام دوست عزیز
اتفاقا برعکس اول باید آداپتور رو به برق وصی کنید وبعد به دستگاه
چون معمولا هنگام ورود ۲شاخ به برق جرقه ایجاد میشه که آسیب میرسونه
خیلی باحال بود دمتون گرم خوشم اومد از همتون ممنونم
خیلی باحال بود دمتونگرم
بسیار عالی و مفید بود، ممنونم از شما
Turn off the device or disconnect the load on charge to allow the current to drop unhindered during saturation. A parasitic load confuses the charger.
Charge at a moderate temperature. Do not charge at freezing temperature. (See BU-410: Charging at High and Low Temperatures)
Lithium-ion does not need to be fully charged; a partial charge is better.
Not all chargers apply a full topping charge and the battery may not be fully charged when the “ready” signal appears; a 100 percent charge on a fuel gauge may be a lie.
Discontinue using charger and/or battery if the battery gets excessively warm.
Apply some charge to an empty battery before storing (40–۵۰ percent SoC is ideal). (See BU-702: How to Store Batteries.)
بسیار عالی
کاملا مخالف این موضوع هستم .این مقاله کاملا رد شده هست .
بنده مهندس برق و تعمیرکار حرفه ای موبایل و دارنده مدرک بین المللی نعمیرات از تهران هستم.
در مدارطراحی باتری طوری طراحی شدن که اگه باتری فول شد دستور قطع میده و به همین دلیله که آداپتور شارژر سرد میشه.
اتفاقا برعکس ُ همیشه باتری خود رو صبر کنید تا فول بشه بعد جدا کنید.
اگه میخواید شارژر بخرید حتما حتما به آمپر و ولتاژ خروجیش توجه کنید . چه برندی باشه مهم نیست .
حتما حتما شارژر اصلی تهیه کنید چون نوع مقاومت سیم ها هم مهم هستن برای عبور حداکثر جریان
یه هیچ وجه از شارژر های مشابه برندهای دیگه استفاده نکنید . مثلا گوشی های هواوی از سامسونگ به دلیل پورت مشابه استفاده نکنن ( خییییییییلی مهمه دلیل اکثر خرابی های باتری ) به دلیل همون قضیه ولتاژ و آمپر
سلام وقت بخیر. حرف شما در مورد خروجی و مقاومت و جنس کابل کاملاً صحیح چون تجریش کردم. ولی نمیشه تحقیقی که در سایت http://batteryuniversity.com/learn/article/charging_lithium_ion_batteries گذاشته شده رو رد کرد و گفت که مطلب بالا کاملاً اشتباه است.
درود دوست عزیز
متسفانه اطلاعاتتون غلطه….!
اططلاعات مطلب کاملا درسته در مورد باتری های “لیتیوم-یونی” (که در لپتاپ ها و گوشی ها استفاده میشه) و کاملا بروزه!!
لطفا کمی تحقیق کنید بعد درستی یه مطلب رو کاملا رد کنید !!!
manam ba nazare ishun movafegham man 4 sale gushim apple e tu harkodum ham gushio ta sob mizaram sharjh va ta alan moshkele batri nadashtam ba hichkodum