نرم افزارهایی که از قابلیت های جدید iOS 9 پشتیبانی میکنند

علاوه بر قابلیت های جدید آی او اس 9 برای نرم افزارهای پیشفرض آیفون، آیپاد و آیپد، تعدادی از امکانات جدید نیز برای توسعه دهندگان در دسترس اند تا اگر مایل باشند، آنها را در نرم افزارها و بازی های خود قرار دهند. البته مانند هرچیز جدید دیگری، درمورد نرم افزارها نیز باید مدتی صبر کنید تا با قابلیت های جدید سازگار شوند و اینکار ممکن است حتی چند ماه نیز طول بکشد. در لیست تهیه شده در این پست میتوانید اولین اپلیکیشن هایی را که به قابلیت های جدید آی او اس 9 مجهز شده اند، ببینید؛ با ما همراه باشید.

 

 توضیح کامل این قابلیت ها در این مطلب آمده است، اما به طور مختصر کاربرد هرکدام را شرح میدهیم:

قابلیت Quick Reply: این قابلیت که به پاسخ سریع معروف است به شما امکان میدهد تا هنگام دریافت پیام از مسنجرها مانند واتس اپ، تلگرام و … در ناتیفیکیشن سنتر، بتوانید از همانجا پاسخ دهید و نیازی نباشد که برنامه را باز کنید.

قابلیت Deep Linking: این امکان درواقع دنبال کردن لینک های اینترنتی به صورت هوشمند است. به کمک این قابلیت، مثلا اگر بر روی لینکی از نرم افزار Facebook کلیک کنید، آن لینک در مسنجر فیسبوک باز میشود و دیگر سافاری باز نمیشود.

قابلیت App Thinning: این امکان همانطور که قبلا توضیح داده شد، کمک میکند تا نرم افزارها و بازی ها در هنگام نصب، حجم کمتری را نیاز داشته باشند و رفته رفته با پیشرفت کاربر، محتوای جدید به مرور دانلود شود.

قابلیت SFSafariViewController: این امکان که در واقع مخصوص توسعه دهندگان میباشد، به آنها امکان میدهد به جای اینکه یک مرورگر محدود را در برنامه های خود قرار بدهند، به طور مستقیم خود سافاری را در نرم افزارشان جایگذاری کنند. این مورد مثلا در برنامه های مدیریت دانلود کاربرد زیادی دارد.

قابلیت Spotlight Search: به کمک این قابلیت، محتوای آن نرم افزار نیز به طور هوشمند در نتایج جستجو از طریق spotlight نمایش داده میشود و کاربر میتواند مستقیما به آنها رجوع کند.

قابلیت Split View: قابلیتی در زمینه‌ی مالتی تسکینگ که اجازه میدهد از دو نرم افزار به صورت همزمان و درکنار یکدیگر استفاده کنید. این قابلیت بر روی آیپد در دسترس است.

قابلیت Slide Over: این قابلیت نیز در زمینه‌ی مالتی تسکینگ و مخصوص آیپد است. به کمک آن کاربر میتواند یک اپلیکیشن دیگر را بر روی اپلیکیشنی که باز است، باز کند و از آنها به طور همزمان استفاده نماید.

قابلیت Picture in Picture: این قابلیت نیز در زمینه‌ی مالتی تسکینگ و مخصوص آیپد است و به کاربر امکان میدهد مثلا یک ویدیو را به صورت شناور و در محیط نرم افزاری دیگر، باز کند و مشاهده کند.

قابلیت ReplayKit: این قابلیت به گیمرها امکان میدهد مستقیما از خود بازی و بدون نصب هیچ ابزار اضافه‌ای، فیلم بگیرند و آنرا با دیگر کاربران به اشتراک بگذارند.

قابلیت Wireless Keyboard Shortcuts: این قابلیت کمک میکند در هنگام تایپ کردن با استفاده از کیبوردهای بلوتوثی فیزیکی، برای خود میانبر تعیین کنید و با فشردن دکمه های خاصی، اعمال خاصی را انجام دهید.

 

لیست اپلیکیشن هایی که از این قابلیت های پشتیبانی میکنند: