آموزش استفاده از اشتراک تصاویر با Family Sharing iCloud در مک

زمانی که تصاویر ویدئو ها و آلبوم های شخصی شما با iCloud Photo Library هماهنگ می شود هیچ گزینه ای برای اشتراک تصاویر با دیگر اعضای خانواده تان داده نمی شود. آیا واقعا شده که بخواهید تصاویر که با خانواده تان گرفته اید را با دیگر از اعضای خانواده تان به اشتراک بگذارید. احتمالا خیر.😄

همینطور اگر Family Sharing را فعال کرده باشید هنوز هم می توانید Photos library خود را داشته باشید اما این به این معنی نیست که شما می توانید تصویری را به راحتی با بقیه به اشتراک بگذارید. در اینجا سه روش برای چنین اشتراک گذاری‎ای داده شده است.

نحوه استفاده از Family Sharing آلبوم خانوادگی در اشتراک گذاری تصاویر بین خانواده‎تان

اگر شما گزینه Family Sharing از iCloud را همراه با iCloud Photo Sharing فعال کنید، شما یک آلبوم خاصی به نام “خانواده (Family)” در تب Shared از اپ مک به نام Photos و همچنین بخش Shared اپلیکیشن Photos بر روی آی فون و آی پد را خواهید دید. این آلبوم به طور خودکار با تمام اعضای گروه Family Sharing همگام سازی می کند.

برای اضافه کردن تصاویر به بخش اشتراک تصاویر:

  1. اپ Photos را در مک اجرا کنید.
  2. بر روی تصاویری که می‎خواهید اشتراک گذاری شود، با نگه داشتن کلید Shift و یا Command انتخاب نمایید.
  3. بر روی دکمه Share بالا سمت راست پنجره کلیک کنید.
  4. سپس بر روی iCloud Photo Sharing نیز کلیک نمائید.
  5. حالا با انتخاب گزینه Family، تصاویر در این اپلیکیشن شروع به همگام سازی می‎شوند.
اشتراک گذاری تصاویر
اشتراک گذاری تصاویر

اگر شما می خواهید تصاویر خانواده خود را به Photos library اضافه کنید، ابتدا باید با کشیدن نوار کناری در اپ Photos با رفتن به مسیر Show Sidebar < View در منو بار آن را روشن نمایید. سپس به قسمت اشتراک گذاری خود رفته و تصاویر مورد نظرتان را وارد کنید و به قسمت کناری اپ Photos بکشید. با یک بار انجام دادن عکس‎هایتان در Photos library  کپی و اگر شما آن را فعال کرده باشید با iCloud Photo Library همگام سازی می‎ شود.

نحوه استفاده از iCloud Photo Sharing برای اشتراک گذاری تصاویر با خانواده خود

اگر  اشتراک خانواده (Family Sharing) را فعال نکرده باشید، هنوز هم می توانید  از iCloud Photo Sharing برای ارسال تصاویر مورد نظر به خانواده خود استفاده کنید، در حالی که آنها را نسبت به حساب iCloud خود را محدود نکرده باشید. در اینجا یک روش سریع در ایجاد اشتراک گذاری و ایجاد آلبوم برای خانواده و دوستان نزدیک داده می شود.

فعال کردن Photo Sharing

  1. Photos را در مک اجرا کنید.
  2. بر روی Photos در سمت چپ بالا صفحه نمایش قسمت منو بار کلیک کنید.
  3. سپس Preferences را انتخاب کنید.
  4. حالا بر روی iCloud کلیک کنید.
  5. گزینه iCloud Photo Sharing را فعال کنید. از لحاظ فنی برای استفاده از این قابلیت نیاز به فعال کردن iCloud نیست. چون حتی اگر iCloud Photo Library خاموش باشد نیز کار می کند.
اشتراک گذاری تصاویر
اشتراک گذاری تصاویر

نحوه اشتراک گذاری با iCloud Photo Sharing

  1. اپلیکیشن Photos را در مک اجرا کنید.
  2. بر روی دکمه Share سمت راست بالا پنجره کلیک کنید.
  3. بر روی iCloud Photo Sharing کلیک کنید.
  4. سپس New Shared Album را انتخاب کنید.

    اشتراک گذاری تصاویر
    اشتراک گذاری تصاویر
  5. نام مورد نظر خود را برای آلبوم وارد کنید.
  6. بر روی دکمه “+” آبی رنگ جهت دعوت دیگر افراد کلیک کنید. همچنین می‎توانید این کار را با تایپ ایمیل اشخاص انجام دهید.
  7. سپس بر روی Create کلیک کنید.
  8. new shared folder را در نوار سمت چپ انتخاب کنید.

    اشتراک گذاری تصاویر
    اشتراک گذاری تصاویر
  9. بر روی Add photos and videos در بالا سمت راست این پنجره کلیک کنید.
  10. بر روی تمام تصاویری که می خواهید اضافه کنید، کلیک کنید.
  11. با کلیک بر روی Add گوشه سمت راست، حدود یک الی دو دقیقه طول می کشد تا تصاویر به پوشه اشتراک تصاویر برود.

    اشتراک گذاری تصاویر
    اشتراک گذاری تصاویر

نکته: هرکسی را که شما دعوت کرده باشید قادر به دیدن تصاویر می باشد.

نحوه اضافه کردن عکس‎ها از قسمت اشتراکیِ خود به Photos library.

  1. اپلیکیشن Photos را در مک اجرا کنید.
  2. بر روی بخش اشتراک گذاری در سمت چپ کلیک کنید.
  3. تصاویر مورد نظر خود را که می خواهید وارد کنید را انتخاب نمایید.
  4. کلیک راست کنید و بر روی Import کلیک کنید.

    اشتراک گذاری تصاویر
    اشتراک گذاری تصاویر

پس از وارد کردن تمام تصویر، عکس ها قابل دسترسی خواهند داشت.

اشتراک گذاری iCloud ID

این روش بسیار کمتر در زمان وجود گزینه اشتراک گذاری خانواده (Family Sharing) در iTunes و برنامه های مانند آن رایج است، اما در هر صورت احتمال اینکه از ID خود برای این کار استفاده کنید پایینتر است، شما می توانید کتابخانه‎های خود را با ورود به iCloud در هر یک از دستگاه‎هایتان که می خواهید به اشتراک بگذارید و سپس iCloud Photo Library خود را روشن کنید.

دوباره یاد آور می شویم، به هر حال، با انجام این کار هر عکس گرفته شده و یا آپلود شده از هر دستگاه، به اشتراک گذاشته خواهد شد و شما هیچ راهی برای گزینش آنچه شما می خواهید (و یا نمی خواهید) برای به اشتراک گذاشتن را نخواهید داشت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.