آموزش نصب iOS 9.3.3 بر روی آیفون، آیپاد و آیپد

آپدیت:  آی او اس ۹.۳.۳ به صورت عمومی منتشر شد + لینک های دانلود

تغییراتی که در این نسخه رخ داده به شرح زیر است:

در iOS 9.3.3 باگ‌ها برطرف و عملکرد سیستم عامل بهتر شده است. . این به روزرسانی برای تمامی کاربران از طریق Settings → General → Software Update در دسترس است.

iOS 9.3.3 برای دستگاه‌های زیر در دسترس است:

  • iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone SE و iPhone 4s
  • ۹٫۷-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3 و iPad 2
  • iPad mini 4, iPad mini 3, Retina iPad mini, 1st gen iPad mini
  • ۶th generation iPod touch, 5th generation iPod touch
  • قابلیت شیفت شب ( Night Shift )  با شیفت شب، دستگاه iOS شما با توجه به ساعت غروب آفتاب در محل زندگیتان، رنگ آبی روشن را به تدریج از صفحه نمایش حذف می‌کند. این باعث می‌شود که رنگ‌های صفحه نمایش روبه گرمی بروند و فشار کمتری به چشم شما وارد شود و در نهایت بیشتر بخوابید
  • همچنین شما  در آی او اس ۹.۳ قابلیت گذاشتن پسورد برای یادداشت ها در اپ (Note ) را دارید
  • ویژگی های جدید 3D Touch در برنامه های اصلی مثل Weather, Settings, Compass, Health, App Store,و  iTunes Store,
  • کپی عکس های زنده Live Photo به عنوان عکس معمولی
  • بهینه سازی و بهبود برنامه های Health
  • پشتیبانی Apple Music از قابلیت Apple Car
  • اضافه شدن اپلیکیشن جدید Classroom .  قابلیت مدیریت چندین اکانت اپل ایدی و ویژگی استفاده دانش آموزان از پروفایل یوزر مخصوص خودشان در آی او اس

حدود دو ساعت دیگر به عرضه‌ی نسخه‌ی عمومی آی او اس 9.0 باقی مانده است و کاربران زیادی در انتظارند تا بالاخره به این ورژن آپدیت کنند. این سیستم عامل دارای ده ها قابلیت جدید از جمله مسیریابی پیشرفته و افزایش قابلیت‌های نقشه، کنترل دیجیتالی خانه و وسایل با نرم افزار Home، قابلیت کار کردن همزمان با دو برنامه، پشتیبانی قدرتمند از اپل موزیک، قابلیت ذخیره‌ی هر فایلی به صورت PDF، قابلیت حذف موقتی اپلیکیشن‌ها، امکان جابجایی سریع از اندروید به آی او اس، امکانات جدید اپلیکیشن Notes، قابلیت پاسخگویی سریع به پیام های مسنجرها، قابلیت های جدید اپلیکیشن Photos، قابلیت کار در حالت Low Power و قابلیت ذخیره یا پیوست هر نوع فایل به ایمیل میباشد.

 

البته تمام این قابلیت ها برای همه‌ی آی دیوایس ها قابل استفاده نیستند، مطالب زیر را مطالعه کنید تا ببینید قابلیت های جدید را میتوانید بر روی دیوایس خود داشته باشید یا خیر:

 

توجه داشته باشید که برای نصب آی او اس 9.3 لازم است که یکی از دیوایس های زیر را داشته باشید:

  • آیفون 6, آیفون 6 پلاس, آیفون 5اس, آیفون 5سی, آیفون 5 و آیفون 4اس، آیفون 6اس و آیفون 6اس پلاس
  • آیپد ایر 2, آیپد ایر, آیپد 4, آیپد 3 و آیپد 2 ، آیپد پرو
  • آیپد مینی 3, آیپد مینی 1,  آیپد مینی رتینا, آیپد مینی 4
  • آیپاد تاچ 5 و 6

 

اگر یکی از دیوایس های بالا را دارید، پنج قدم مهمی که قبل از آپدیت باید بردارید را مطالعه کنید تا برای آپدیت کردن مطمئن شوید. حال ممکن است بپرسید که آی او اس 8.4 بهتر است یا آی او اس 9. بدین منظور میتوانید مطالب زیر را مطالعه کنید:

 

درضمن باید بدانید که هنوز جیلبریکی برای آی او اس 9 تایید نشده است. حال بعداز اینکه تصمیم خود را برای آپدیت به این ورژن گرفتید، کافی است مراحل زیر را طی کنید تا دیوایس خود را به این سیستم عامل قدرتمند مجهز کنید:

 

پیش از هر کاری؛ بک آپ بگیرید

بک آپ گیری کار نسبتا آسانی است و زمان زیادی را هم نمیگیرد. بنابراین قبل از هرچیز بهتر است که یک نسخه‌ی بک آپ از دیوایس خود بگیرید تا اگر هر مشکلی برایتان پیش آمد، بتوانید از آن استفاده کنید و مشکل را برطرف کنید. برای اینکار به مطالب زیر رجوع کنید:

 

آپدیت کردن از طریق خود دیوایس یا همان روش OTA

در این روش کافی است به مسیر Settings > General > Software Update در نرم افزار Setting بروید و آپدیت را دریافت کنید. البته توجه داشته باشید که اگر دیوایس شما جیلبریک باشد، نمیتوانید به روش OTA آنرا آپدیت کنید و باید آنرا به آی او اس 9 ریستور کنید

آماده شوید: آموزش نصب iOS 9 بر روی آیفون، آیپاد و آیپد

همچنین دقت داشته باشید که مدت زمان آپدیت شدن به سرعت اینترنت شما و شلوغی سرورهای اپل بستگی دارد. بنابراین بهتر است که در ساعات اولیه اینکار را انجام ندهید و بعد از گذشت چند ساعت، برای آپدیت تلاش کنید. اگر میخواهید بدانید که میتوانید از طریق روش OTA آپدیت کنید یا نه، این پست را مطالعه کنید.

 

آپدیت کردن از طریق آیتونز

این روش تقریبا مشابه همان روش ریستور کردن است با این تفاوت که باید بر روی دکمه‌ی Check For Update کلیک کنید و سپس بعد از دانلود آی او اس، آنرا نصب کنید:

آماده شوید: آموزش نصب iOS 9 بر روی آیفون، آیپاد و آیپد